torstai 26. kesäkuuta 2014

Sateisia päiviä ja varsan odottelua..

Kuvassa komeilee Fredrika Nybergin hieno 1v Henninga. Varsa on todella hieno, mutta muutenkin hieman erityislaatuinen. Palaamme siihen myöhemmässä postauksessa ja tulevaisuudessa muutenkin hieman laajemminkin varmasti vielä. ;)

Viime päivät on mennyt ystävän hevosen varsomista odotellessa, sekä ihan perusaskareissa. Grando laiduntaa ja lihoo edelleen maalla, ja toimii lähinnä laitumen omistajan puskaratsuna. Varmasti nauttii ansaitusta kesälomasta. Lauantaina on sitten Stall Lillhammarin avoimet ovet, paikalla myös kirpputori, kaikki tervetuloa katsomaan!

Olin eilen Miian kanssa Henna Kostiaisen koulutunnilla, ja tamma kävi aavistuksen turhan paljon ylikierroksilla. Kehitystä tapahtuu kyllä kokoajan, niin ratsastajassa kuin hevosessakin. Tänään otin tamman liinan päähän juoksutukseen, jota ei kuulemma ole koskaan ennen tuon kanssa harrastettu. Håckan Wahlman on kylläkin ohjasajanut Miian pari krt, josta johtuen olinkin todella positiivisesti yllättynyt tamman käytöksestä ja toimivuudesta. 

Huomenna olisi tarkoitus ylitellä hieman maasta irti nosteltuja puomeja, joita jopa esteiksi voisi uskaltaa kutsua. Jo pelkkä ajatus saa minulla kyllä vatsan kääntymään ympäri.. Viimeisestä oikeasta hyppykerrasta on aikaa jo yli 3-vuotta, jos Grandon kanssa harrastettua "silmät kiinni harjasta kiinni apuaa" esteleikkimistä ei lasketa.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti