lauantai 21. kesäkuuta 2014

Edgar

Kuvan (c) Wilma

Edi on Ilona Karppisen hieno nuorimies jolla saan myös mennä,  ja hevosen kehittyessä toivottavasti myös kilpailla. Edi on ikäänsä (7v) nähden todella raaka, ja hakeekin vasta perusasioiden kautta tasapainoa, tahtia ja oikeaa tapaa liikkua. Edillä on mielettömän hienot liikkeet, mutta välillä tuntuu että hän on kun norsu lasikaupassa, liikkumassa kropassa jota Edi ei oikein itsekään vielä tunne. 



Kaikille suureksi yllätykseksi tämä kouluhevosena markkinoitu ja ostettu hevonen onkin osottautunut estepuolella yllättävän suuren kapasiteetin omaavaksi ysilöksi, joka onkin jo nyt käynyt hyppäämässä jo 100cm luokkia taitavan nuoren ratsastajan kanssa, ja kotona menee mitä eteen laittaa. Tulevaisuus saakin näyttää missä luokissa tämä hevonen tavataan, tuntemattomaksi tuskin tämäkään hevonen kehityttyään jää..

Edin kehittymistä on myös rajoittanut satulaongelmat, sillä pikkumiehellä on yksi hankalimpia selkiä mitä omaan uraan on tullut nähtyä. Edi on kiertänyt jo Sirolat sekä muut ammattilaiset, ja varmasti satuloita on tullut kokeiltua useita kymmeiniä, ellei jo satoja, ja Ilonan rahapussin pahaksi onneksi osteltua jo useampia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti